K

Eventyrrafting

Dato: Lørdag 16 jun 2018 - søndag 14 okt 2018

Ta med familien på en trolsk opplevelse på Numedalslågen med gøyale stryk, bølgesurfing og historiefortelling. Lær om gamle, lokale fortellinger og sagn om røvere, de underjordiske, og ikke minst den sagnomsuste, skumle fossegrimen.

Numedalslågen er en av Europas beste rafteelver, en teknisk fjellelv, som betyr at den byr på mange spennende og morsomme utfordringer underveis. Våre erfarne og kvalifiserte rafteguider vil ta godt vare på deg og turen blir tilrettelagt slik at du får den opplevelsen du ønsker deg. Alle deltakere får personlig oppfølging med riktig informasjon, opplæring og trening.

Numedalslågen viser også frem vakker, urørt natur og består av friskt og krystallrent vann fra Hardangervidda Nasjonalpark. På noen av de rolige partiene på rafteturen, kan man nyte naturen rundt seg og ta seg en liten dukkert og flyte langs med rafteflåten.

Tilbake på raftebasen, vises bilder og filmklipp fra turen og det serveres varm drikke og lett lunsj. Badestamper kan også stå klare ved bestilling. Anbefales!

Gjennomgang av sikkerhet og opplæring gjøres før start.

Sikkerhets-DVD for hørselshemmede. Vi kan også tilrettelegge spesielle behov. Ta gjerne kontakt med oss for informasjon og oppfølging!

Vi tilbyr også barne- og hundepass på forespørsel.

Tips! Ta turen til Dagali Museum etter rafteturen og se gamle gjenstander og hus fra historiene du har hørt.
NB! Er kun åpen juli- augustHa med: Badetøy, ullundertøy og håndkle. Husk at de minste sitter mer i ro i flåten, ullundertøy anbefales!

Varighet: Ca 3t totalt. Varighet kan variere, avhengig av vannmengde i elven og antall deltakere.

Møtested: Raftingsenter Serious Fun, Aasbergmogen, 3588 Dagali. Møt 15 minutter før bestilt tid.Raftingsenteret Serious Fun ligger ca. 30 minutter fra Geilo.

Pris inkluderer: Erfaren guide i hver flåte, transport til og fra møtested og elv, alt nødvendig utstyr: Våtdrakt, hjelmer, flytevester og våtsko. Varm drikke og snacks med lokale smakebiter.

Aldersgrense: 6 år med foreldre/foresattes godkjennelse

Show more

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Loading